Jeg vil absolutt anbefale Husgarasjene!

Familien Norum-Olsen har i år bygd seg hus på en idyllisk tomt i Saltnes og skulle nå i høst ha en garasje som skulle stå i stil til boligen. Det ble en spennende utfordring som kunden til slutt ble godt fornøyd med.

– Vi hadde krav til at kledning og takstein skulle være mest mulig lik huset. I tillegg skulle den være stor nok til å ha plass til en bod og to biler. Nå står garasjen ferdig og vi er veldig fornøyde, sier Jamie Norum-Olsen, som sammen med sin ektemann og to sønner kan gå vinteren i møte med et ferdigstilt byggeprosjekt.

 

Tilpasser kundeønsker

Den siste delen av arbeidet i garasjen ønsket ekteparet riktig nok å utføre selv og dette ble det lagt til rette for i prosessen.

– Vi bestilte garasjen klar til isolering, for dette ønsket vi å gjøre selv da vi allerede hadde materialene. Selve prosjektet har vært både hyggelig og effektivt, og jeg vil absolutt anbefale Husgarasjene videre, forteller Jamie Norum-Olsen, som har vært opptatt av å bruke lokale aktører i byggingen av både eneboligen og garasjen.

At valget falt på akkurat Husgarasjene var derimot ingen tilfeldighet.

– Det var de som fulgte opp og svarte på spørsmålene våre raskest. Samtidig viste de et stort engasjement for å finne de beste løsningene for garasjen vår, avrunder Norum-Olsen.

 

Ingen «standard-garasjer»

Daglig leder i Husgarasjene, Knut Erik Berg, forteller at det er helt vanlig at kundene har spesielle ønsker om å forme garasjene til eget behov.

– Vi prøver alltid å tilstrebe oss at kunden skal oppfatte oss som effektive, samt at vi tilstreber oss at kunden skal få det man ønsker. Siden vi ikke har noen «standardgarasjer» så kan vi bygge garasjen på de eksakte mål kunden ønsker. Vi kan tilpasse kledning, takstein og andre materialer, slik at det står i stil til huset. Vi har valgt å samarbeide med Hørman når det gjelder garasjeporter, åpnere og skinnesystemer. Hørman er ledende i Europa på slike leveranser og har høy kvalitet og er svært driftssikre, forteller Knut Erik Berg.

Ønsker du å lese mer om våre dobbelgarasjer? Trykk her.

SISTE INNLEGG